Wij zijn Kevin en Kelly, 2 jonge ondernemers met een hart voor kinderen. Wij zijn van mening dat we onze kinderen terug meer buiten moeten laten spelen ipv binnen op de ‘schermpjes’. We willen hun terug meer “kind” laten worden…maw buiten spelen

Hiervoor ontwikkelen en verkopen we leuke en uitdagende houten speeltoestellen voor het nodige buitenplezier.

Onze zaak mocht ondertussen al een beetje groeien, hierdoor hebben we in Stokrooie ( Hasselt ) onze showroom/atelier opgericht van +/- 600m² waar jullie naar hartenlust onze speeltoestellen kunnen komen bewonderen. Hier staat een heel groot deel van ons gamma uitgestald en kan u dus ook onze uitstekende kwaliteit komen waarnemen. Want daar staan we voor KWALITEIT en niet KWANTITEIT, we streven naar een uitmuntende kwaliteit met het beste hout, gekozen door onszelf met het oog op perfectie.

We werken enkel met palen van 9cmx9cm zodat we ook ten allen tijden de veiligheid van uw kind(eren) kunnen garanderen. Het hout dat we gebruiken is het geïmpregneerde vurenhout, dit hout dient niet meer verder behandeld te worden en heeft een garantie van 10 jaar op doorrotten!

Jaren geleden kwam ik ( Kevin) in contact met een firma dewelke houten speelhuisjes verkocht. Verschillende jaren heb ik bij deze firma ingestaan voor het monteren van de houten speeltoestellen en zo is mijn passie hiervoor ontstaan.

Voor het merk Jungle Gym, mocht ik ( en mag ik nog steeds ) reeds verschillende jaren de montages van hun speeltoestellen verzorgen.

Met de tijd begon ons cliënteel te groeien en kregen we zelf ook enorm veel aanvragen voor speelhuisjes, vandaar dat we de stap gezet hebben om ons eigen merk “Kidsplay” op de markt te brengen…En met succes, ons eerste model ( Kyana) was al direct een schot in de roos, met een mooi, groot en superleuk speelhuis tot gevolg. Het model Joren volgde al snel, en er zullen er binnekort nog een aantal bijkomen 😉

In 2019 volgden we een cursus bij de instantie “Speelom” om ons nog meer te verdiepen in onze speelhuisjes, via deze instantie hebben we ook de markt van de openbare speeltoestellen mogen ontdekken. Sindsdien bieden we behalve de particuliere speeltoestellen ook de openbare speeltoestellen aan, en dit van de merken Hy-Land en White Rhino, deze toestellen zijn geschikt voor de openbare markt ( scholen, Horeca, kinderopvang, speelpleinen,…)

We streven voor de beste kwaliteit met een zorgeloze veiligheid voor jullie kids.

 

This post is also available in: Frans